Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Default Re: Alternative for Stock motorcycle side mirror.

Quote Originally Posted by Rickstar13 View Post
    metal ang stem? noted!
    what about ASV side mirrors

parehas ani
    i think ang iyang stem kay alluminum.
    ma pilo mn gihapon ni during high speed.. if dli nimo ma tarong og pa hogot.. and most of the time dli nimo ma tarong og hogot ky iyang lock mechanism, kuti.. pang KOSO style.

if Honda or Kawasaki imong motor, kani akng ma offer nimo ay...

I have this for sale P570 all alluminum bluish mirror - walay korog guaranteed!

or kani.. mas barato @ P170 - ordinary stem pero KOSO ang nawng.. then available nko ky Black/Chrome

nindot jd ni pang alternative mirror.. hehehe..

up pud ko ani. kay ngita ko lain.. kay nakapalit ko katong rectangle. korog nya luag pa gud.. mag sige ug vibrate.

ako side mirror stock a sad.. bitaw bitaw.. unsa inyu ma suggest na side mirror na di kurug unya naay looks..

Quote Originally Posted by dan_vincent9 View Post
    ma pilo mn gihapon ni during high speed.. if dli nimo ma tarong og pa hogot.. and most of the time dli nimo ma tarong og hogot ky iyang lock mechanism, kuti.. pang KOSO style.

if Honda or Kawasaki imong motor, kani akng ma offer nimo ay...

I have this for sale P570 all alluminum bluish mirror - walay korog guaranteed!

or kani.. mas barato @ P170 - ordinary stem pero KOSO ang nawng.. then available nko ky Black/Chrome

nindot jd ni pang alternative mirror.. hehehe..
    kadtong outlaw boss? di to kurog og di to ma pilo? tag pila to? salamat sa imo suggestion. order ra nya ko nimo boss kung maka decide na ko.

Quote Originally Posted by dan_vincent9 View Post

bro naa ka stock black ani? rouser akong motor. dako kaau ug side mirror ang rouser gd mahadlok ko masangit sa side mirror sa mga sakyanan inig lusot2 hehe

Quote Originally Posted by iskoLares View Post
    bro naa ka stock black ani? rouser akong motor. dako kaau ug side mirror ang rouser gd mahadlok ko masangit sa side mirror sa mga sakyanan inig lusot2 hehe
    hehehe... pwede rna sa ROUSER. ako available color is Black/Chrome (half black half chrome ang back portion sa mirror/back cover)

Quote Originally Posted by Rickstar13 View Post
    kadtong outlaw boss? di to kurog og di to ma pilo? tag pila to? salamat sa imo suggestion. order ra nya ko nimo boss kung maka decide na ko.

NP sir! ..

Mga bossing nangita ko ani.... kinsay naa extra dha

akoa brad kay outlaw nga sidemirror, kanang murag sungay2x ug style nga gi gamit sa mga mio karon, aluminum ang stem ani.. akoa gibuhat kay ako gi epoxy.. haha.. di na makawat, dli pajud kurog..

Quote Originally Posted by darsmith13 View Post
    akoa brad kay outlaw nga sidemirror, kanang murag sungay2x ug style nga gi gamit sa mga mio karon, aluminum ang stem ani.. akoa gibuhat kay ako gi epoxy.. haha.. di na makawat, dli pajud kurog..
    Tag pila ng in ana na mirror boss?

Quote Originally Posted by darsmith13 View Post
    nindot ni nga idea. haha.
    pero what if mag ilis kag side mirror?
    di sd ba kaha hugaw tan.awon ang naay epoxy-han?

naka palit na kog side mirror. hehe. kontento raman ko. akong gi palit kadtong gi post nako na pic sa 1st page.
    gamay lng jud siya na side mirror. hehe. pero nindot na kay dili ma pilo kung kusog2 ko padagan og di sad maka libat nga mag kurog.
    di sd jud siya kurog.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast