
Originally Posted by
togoys
^^kana mao nay lisod sad e.settle sir.. .dapat jud proper monitoring sa mini bar attendant.. .naa jud correct and exact date pag.chek.up sa contents sa mini bar.. .usually amo maka sumpaki ani kanang koreans nga hubog pagka gabie unya check.out nig buntag wa kahibaw nga g.pang limas diay nya ang sulod sa minibar na kwa.ngan gkan inom sa gawas hurot gud ang sujo..hehehe...napa ay usa ka kaso usually mahitabo...kung ang guests usually hapon or korean mo kuha ug joiner(bori***) pang limason sa joiner ang sulod sa minibar mo gawas sa room kadlawn na inig human ug..bleep..bleepp..heheheh...nig chek.out sa guest wlay kalibotan nga g.limas ang sulod sa minibar...unya unsaon mana ron deny to death man jud xa...faaeettt!!!
Minibar checking is crucial at this point. Well as I've said, 5 star hotels don't make a big fuss out of it. Will take their word for it. If rooms they paid are high then that's more than break even