butangi ug tuno sa lube...
Isda should be malasugi, nya ang mga panakot are luy-a, sibuyas, spring onion, sili, kalamansi, biyasong.. nya suka ug tuba. sekret ingredient is tabon2x.
optional, hilaw nga kamatis, lukot, lato
butangan og asin og lemonsito og suka
nya kanang presco kaayo na isda kay humok ayo, kanang wala pa na frozen..
kamitisan og isod kadyot sa ref para bugnaw2x gamay hehe.
sibuyas
gi mingaw ko kaon ani da! haskang!
dapat ang first nmo buhaton if mana kag limpyo n hiwa sa isda ang ihugas ana kay suka knang pure jd..pra mawa ang langsa...then i agree na mas lami na walay kamatis and kng naa mn gani knang dli hinog n gamay ra...then kng mag butang kag tuno sa lubi, suka ang isagol before ka magpuga.
fresh gyud na isda with tuno sa lubi the best gyud
kon maka secure ka ug buhi pa na isda pinaka d best, unya ilain ang imo gilamasan na suka na dili kaayo
aslom unya dili sad kaayo parat, dili kaayo halang, hugasan ang isda nga hiniwa ug suka nga dili kaayo aslom,
kumoton or patuloon lang unya isagol or pwede isawsaw lang sa tinimplahan nga suka with lamas!
season to taste!!!!
after ana pwede na mo manirado sa bintana, bukot ug habol! tago sa moskitero! palungon ang suga! ug dayon
aw kamo nay bahala heheheh!
presko na isda...gata,suka,lamas,sili,tabon tabon ug biasong...pagkalami na sa kinilaw....
Similar Threads |
|