wala na ni warranty kay from 32-bit na stock OEM OS ako gi 64 nya inorder rani nako sa US dayon gipa ship dire sa pinas.
wala na ni warranty kay from 32-bit na stock OEM OS ako gi 64 nya inorder rani nako sa US dayon gipa ship dire sa pinas.
check sa ang temps bro para ma confirm nato... coretemp og gpu-z para ma check nato kung CPU ba or GPU ang nag overheat... or even both...
Core Temp
techPowerUp! :: Downloads
taasa temp ana bai...
idle temp ni cya or load temp na?
try to change thermal paste sa gpu nmu..
Looks pretty high to me, and I would assume idle nana siya kay 2% to 6% raman load sa GPU...
Ang core temp bro unsay temps?
dili kaayo loaded ang gpu kay ang mga gamit nako ng apps kay c ra ang gamit.
overheating na gyud na bro, it could be both CPU and GPU... mo abot nag 100 guro kung loaded then mo shutdown nana...
asa ang basis nato according sa reading kung overheat na jud? pwede pa explain?![]()
mas maayo og coretemp kay arun makita nato ang Tjmax sa imo processor (if ma read niya ha)... pero typically ang mga CPU og GPU man gud kung mo abot og 80, taas na kaayo na... 100 mo shutdown nana to prevent permanent damage...
average normal operating temps should be between 30 to 50 (idle to regular usage), then 60 to 70 kung loaded/stressed...