HAPPY ANNIVERSARY ISTORYA.NET greet lang ko oi dli man ko kauban ron larga ko cdo-dvo tonight
sayang for me but for those makauban ENJOY ! :mrgreen:
HAPPY ANNIVERSARY ISTORYA.NET greet lang ko oi dli man ko kauban ron larga ko cdo-dvo tonight
sayang for me but for those makauban ENJOY ! :mrgreen:
heres my number 09284049971 galvin/monrose
sa mga newbie ako bahala ninyo..... promise
syanga oi suya ko ninyo da.. sunod nlng puhon..
so sa mga newbie si monrose ra bahala siya bayad ninyo hehehe maghimo langko ug bag-ong account oi para ma prehan kung monrose[br]Posted on: February 25, 2007, 02:14:42 AM_________________________________________________a sa naman ni si ruelnov oi dili man motingog asinso na raba kaayo ni iya negosyo kay walay kumpetensya, sponsor sab ug isa ka letson ruel oiOriginally Posted by monrose29
senior kay active man ko pero kasagaran na meet up nako kay dili man kakuyog. kuyog na! :mrgreen:Originally Posted by baby_jenie
got it :mrgreen:Originally Posted by monrose29
Happy Birthday!! lingaw ganina?
hi le, kuyog ta sunod basta matimingan nga nibakasyon ko dha.Originally Posted by baby_jenie
hapi 5th bday istorya...mwah!!!:mrgreen:
happy anniversary iStorya.net!!! sorry can't be there kay nagBaby sit man ko today. do post some pics ha....
Happy 5th Aniv Istorya! Lingaw kaayo mi sa outing... una lang mi ug uli kay naa pa laen obligationes... naglanagoy langoy pa to sila sa pool karon.![]()