Originally Posted by carnage0021 Dli ni kuyaw sa dakop bro? Dli bro, safe ni og Kusog kaayo!
Originally Posted by carnage0021 Dli ni kuyaw sa dakop bro? unsay dakop buot nimo ipasabot bay?? hehehe nganu nga dakop gud...
Sir newbie pako pero nakitan ni nako sa google. Mao ni ako gepangita na VPN sir Pa Avail po sir.
Originally Posted by ErickMan Sir newbie pako pero nakitan ni nako sa google. Mao ni ako gepangita na VPN sir Pa Avail po sir. Cge bro Txt me or PM me.
Originally Posted by JovSkie Cge bro Txt me or PM me. ok bai. Kusog ni?
Originally Posted by ErickMan ok bai. Kusog ni? OO bai. Nindot ni bai Barato onya Kusog sad ni naa sa 1st page among DL speed
Pwede sa Smart bai? kay globe tattoo ako gamit pero sim nako Smart buddy.
Originally Posted by ErickMan Pwede sa Smart bai? kay globe tattoo ako gamit pero sim nako Smart buddy. Pwede kaayo ni Smart!! bsta naa lang load imo sim 1-4 pessos makaconnect nka bai! Nadawat na nako imo Message Edited: Salamat sa pag-avail ErickMan.
Originally Posted by JovSkie Pwede kaayo ni Smart!! bsta naa lang load imo sim 1-4 pessos makaconnect nka bai! Nadawat na nako imo Message Edited: Salamat sa pag-avail ErickMan. Your Welcome. Try ni nako beh kung kusog bah hehehe. peace.
Originally Posted by ErickMan Your Welcome. Try ni nako beh kung kusog bah hehehe. peace. cge bai Try lang ni.
Forum Rules