Page 8 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 71 to 80 of 81

Default Re: Open carb question..

jajajaja....ana jud na idol, kat-on tag buting-ting ani, jejejeje

boss box:ng open carb ka no? dili ba mahugaw imo carb labina ug ulan-ulan boss?

open carb boss. naa man ali nga acrylic which is maoy musangga sa pinisik sa ako rear tire. ang problema lang jud naku aning open carb is if maglami ko ug hugas usahay masudlan ug tubig. mag 2 years na kapin ako open carb so far ok paman xa.

ayaw sad tawon ng ulan papi! kung mahimo butangi sad tawon na sagang sa uwan ug lain hugaw ganahan mu sulud sa engine

Quote Originally Posted by jonovanz View Post
    dili mn ingana among motor gud.. naa diay ikaduha nga syagit? mo syagit siya unya ma tuk.an unya mo tiwas ug syagit.. mao na ang ika duha? nah.. wala na ma tuno siguro bossing oi..
    ambot lagi bossing kay agad raman gud ko sa ako mekaniko dri sa amo cdo.. iya man pud gitestdrive ako motor nga angkas ko and gipakita nya sa akoa ang akong reklamo nga xa ang nagdrive.,.

pero ana xa, kung gusto gyud daw nko na mawala to nga reklamo nako, pwede man daw ilisan ug jettings kaso mulahi and hinay ang dagan na dayon compare sa 42-125 jettings..

Quote Originally Posted by box2joe View Post
    mao bha. dagku-a ug jets ninyo oi makalilisang. hehehehe bitaw ayaw mo ka offend hap honestly na tingala lang jud ko mao ni ask ko.
    bitaw bossing, akong motor is set up nga pang drag NGA pang service.. mao ng dagko ug jeetings coz of some upgrades sa makina(tak bore, tak trok).. ^_^

mas daku ug jets mas daku sad ug kaun sa gas boss kay mas mudaku man iya buslot. dapat sakto lang jud para dili ma overfeed. sayang kaayo ang gas specially if naka roundslide or flatslide kay mausik lang dili magamit tanan sa makina. bunol sad usahay padaganun basta subra sa gas or overjet naa pud certain instances na magmuryo-muryo imo menor basta subra ra kadako imo jets. mas nindot gali mudagan ug naka lean gamay compared to overfeed. mas abtik and nindot ug acceleration. based na sa ako experience with my 28mm oko flatslide carb. ako ray galos-los kay kalas kaayo kwarta cge balik2 sa mechaniko.
    same here 28mm kaso Keihin akoa na Roundside.. ^_^

mao bha. dagku-a ug jets ninyo oi makalilisang. hehehehe bitaw ayaw mo ka offend hap honestly na tingala lang jud ko mao ni ask ko.
    so far, ok rman response sa ako motor ang kana nga jet sizes. dpende pd guro sa motor or sa setup kai nka cdi ug magic coil man ko. hehe.. ok raman xa papz. kusog dagan, kusog kaon gas. dili lang ko mag saba pila top. ma uwaw ko ni fafa markuz. lol .

Quote Originally Posted by LyleWillBeDone View Post
    so far, ok rman response sa ako motor ang kana nga jet sizes. dpende pd guro sa motor or sa setup kai nka cdi ug magic coil man ko. hehe.. ok raman xa papz. kusog dagan, kusog kaon gas. dili lang ko mag saba pila top. ma uwaw ko ni fafa markuz. lol .

haha.. kusog kaayo motor ni fafa markuz? hmmmmmmmm pila top Lyl

di ko mo post diri papz. ma uwaw lage ko ni fafa markuz. pm lang tka. hehe..

11.    Advertisement

Page 8 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast