OT:ma, pag humba na beh..
try nimong eh humbang ang teel ug ang kanang ulo sa baboy (maskara).... pero kinahanglang eh de-bone nimo ang ulo ug teel unja pikas-pikasa (an square inch or two). Pakupsan ang tambok para deli ngilngig human lutu-on with sprite, black beans, vinegar, soya sauce & season with black pepper, salt & sugar...
Mas maajo ang humba kanon kung mo abot na ug mga duha ka adlaw, human init-initon na lang.. HTH
lami na!!!! pero kanang gamay ra ang tambok!
kanang oten sa baka unya gihumba... nakatilaw na mo sa pardo?
lami ang ti-il oi......labi na kung naay balhibo....hehehehehe
bitaw mas lami ang tiil humbaon labi na ug pilit-pilit ang sabaw.......Originally Posted by broken_sword1023
active pa dark_humbz diri sa istorya...? kato ay kusug kaayo to mukaon ug humba....
Everytime nga mamista ko sa mga baryo2x sa ako hometown, ang HUMBA gayud mao ang pinakadaghan nko nga sukaron sa ako plato.. grabe jud oi!
pinaka NGILNGIG nga humba naa sa pasil..food trip mi diha pag college![]()
mau jud na ako favorite HUMBA LATA' ma tiyan or tiil lami jud basta humba, nakat-on nalang gud ko ug luto ana.
huh?Originally Posted by cyclops
pwede diay nah!
Similar Threads |
|