View Poll Results: Which of the following is the best running shoe for you?

Voters
207. You may not vote on this poll
  • Adidas

64 30.92%
  • New Balance

34 16.43%
  • Asics

21 10.14%
  • Mizuno

12 5.80%
  • Nike

76 36.71%
Page 496 of 546 FirstFirst ... 486493494495496497498499506 ... LastLast
Results 4,951 to 4,960 of 5459

Default re: iSTORYAn Runners Club

Quote Originally Posted by francisxim View Post
    veteran gud intawn.. bago pa pud gani ko ni suway anang ultra2x.. ahak gnhan ra ko mu suway unsa kalisod ang layo kaayo ba.. suway2x lang gud.. kung dili na jud ma dala sa lawas, aww DNF..hehe mas nindotan ko sa ultra gud kay hinay kaayu ko mu dagan.. dili pa paspasay ba, padugayay..hehe

Boss,,, maayo kay nahisgutan nimu ning padugayay nga dagan.....kuyawa bitaw anang "padugayay mode", kay last saturday nag session ko sa akong weekly long runs pero instead of my usual EZ pace that lasts usually about two and a half hours , ako-a pa gyud gipahinayan ang ako jogging pace para maka abot ko ug layo2x ug dugay2x (approx 4hours target).....Ang akong nabantayan is lahi pud nga klase sa kalisud ang ma-experience aning padugayay,,,abe nako permero nga makaya-kaya ra nako kay sa pag start wla may kapoy kay hinay man lage....pero diha gyud ko mi-surrender sa pagabot na nako ug approximately 3 hours...tsk..grabeng reklamo sa akong utok, murag nayawa-an nga mag sige ug panintal nga pa-undangon nako,,makaya pa manta gamay sa lawas pero nka undang gyud ko pag-abot 3 hours and 15 minutes.....grabeha,, wa gyud ko kaabot sa akong target time nga 4 hours (and to think that I deliberately slowed down my pace even from the start to avoid early exhaustion)........Mao nang karun,,,mi-samot ako bilib aning mga marathoners ug ULTRAmarathoners nga mulahotay gyud ug padugayay sa dalan bisig hinay2x lang......THUMBS UP ko ninyong tanan mga bossing

Quote Originally Posted by takas bahay View Post
    Nyahahaa..world war 2 veteran cguro boss pero dili veteran runner......boss icon managan mi busay karong Friday 6am..kuyog ka?

Pero ari nami mag start sa run sa ila Willy's place (lower busay) kay mag bike paman mi gikan sa JY square padung diha ila Willy,,,then diha mi sugod dagan padung upper Busay (Bu-ak) hinay2x lang gud......then balik naog.

mga 3 cguro mi kabouk........pero basta mag ulan or dautan ang tyempo cancelled gyud na automatic hehehe
    ah ninduta ninyo bai takas oi!! ganahan ta ko apil dah.. wala lang koy bike!! para ig padung... sunod nalang..
    barefoot v.s. running shoes (just for laughs)
    ti-orok tong usa.. kay na bilin!! HAHA!!!!

@botoy...puhon2x managan ta from JY square going up to busay...pasingot ginagmay lang gud,,,hangos dinag-ko (lol)

usa ra gyud bossing praktis pirme makalahutay ra lagi ka ug ultra

@botoy...puhon2x managan ta from JY square going up to busay...pasingot ginagmay lang gud,,,hangos dinag-ko (lol)
    suggest lang pud ko sir ay mas lingaw ni, mao ni ako conditioning kung modagan kog event. From eskina Sunny Hills Talamban going through budlaan road, lusot Busay. Lingaw kaayo kay naay off road nga part unya "Nature" kaayo ang environment, fresh air.

Makakita ko mga runners moagi dinha, dinha man ko nagpuyo sa Budlaan.

By the way ask unta ko mga runners kung unsay nindot na running shoes na nindot quality og medjo ubos2x ang presyo, newbie pako sa dagan2x pero nahan ko molahotay, for now running shoes lang kay murag dijud kaya ang barefoot hehehe salamat sa input

@Fri13th....boss nindut gyud na nga rota diha sa budlaan pero ari sa mi sa JY to upper busay kay ingkaso mupalyar ang amo baga, naa pami daghan masakyan jeep pabalik hehehe....Bitaw boss,, puhon basta makaya na gyud sa amo powers musulay gyud ko diha sa budlaan pud kay menos ang air pollution diha.

@-tibay-....boss mas maayo kun mag pa-check sa ka imong foot arch ug pronation para makapalit gyud ka sa sakto nga type sa running shoes,,,naa rabay lain-lain nga klase anang running shoes (example...for stability/motion control ba, neutral/cushioning ba or para sa kadtong mga supinators)..

check these links:

Pronation, Explained: Info from Runner's World Magazine

What is Pronation and Supination?

Pwede sad ka mag pa check for free diha sa Runnrs AYALA...naa na sila dihay treadmill nga naay video cam nga padaganon ka for a few seconds, tapos ila dayon i-analyze kun unsa ang imung type sa pronation, tapos murecommend dayon sila sa style sa shoes....FREE na ang pagpa analyze bisag DILI PAKA MUPALIT sa ilaha....mga maayo kaayo na sila diha sa Runnrs.

@takas salamat bay hehehe mao diay na dinha na nahibong ko naay treadmill hehehe sigeh2x karon sabado moadto kog ayala ako patest og naay marecommend sila na barato2x aw adto nlang sad ko palit hehehe

@takas bay ayosa sa imong link oie, now i know sa akong foot arc kay sa video matan.aw man imong old shoe... ako basketball shoe nag pahibaw na underpronation ko. salamat kaayo bay

naa may insole baligya mga bro. like Dr Scholls Orthotics murag hapin sa imong lapa-lapa. don't know kng tagpila ni dha cbu.
    mahal lng gyd nuon cya pero comfortable kau i-lakaw/dagan...