Page 6 of 6 FirstFirst ... 3456
Results 51 to 60 of 60

Default Re: Giunsa ninyo pagsugot ug giunsa mo pagsugot?

Quote Originally Posted by Lex Sander View Post
    duha ka litro RED HORSE + isa ka litro coke + isa ka dako na mr chips + lima ka snow bear. ang girl naghurot sa red horse ako naghurot sa coke pirting hubuga sa girl. the next day nagkita mi ni kiss ko niya na shock siya nakaingon "NGANO NI KISS MAN KA!!?" ako gitubag "ha? nakalimot ka imo man ko gisugot gabii ni kiss pa gani ka nako" ang girl nahilom ug niingon "aw sorry ha nakalimot man gud ko" instant uyab
    -ahaha.. wais kau ka dah..ako kay naa ko uyab but tua sa mindanao then my boardmate nga crush nko nanguyab nkoguy: I like you and I'll make sure that you'll fall for meme: weh? sure ka? cge magdula tag CHESS once lang ha, if mapildi ko nimo kita na..buwagan nko to akong uyab -after almost 1 hour dinulaay ug hapit na nangahurot ang piyesa sa chess, napildi nko xaguy: ahak! 1st time napildi kog babaeme: (kay crush man lagi) cge tagaan takag chance -papildi sa next game ( para di halata bah) guy: unya, 1 more game? me: kissi sa ko... after chula .. isa pa beh.. chula nasad- o cge oie kita nah.. kita nala'y magdula nagsakit na akong ulo anag chess..

gi black mail ko. haha

I was in a passionless miserable relationship for 4 years. We were even engaged and people thought kami na jud. I couldn't tell anyone I was miserable kay on the outside we seemed ok. But deep down I kept asking God to rescue me.

Kadto na time my fave song was "Just The way You Are" and I secretly wished na naa'y someone who'd tell me he felt that way towards me, like in the song. Then I met "him" and he said every time he sees my smile his mind goes blank, and then maremember niya ang "Just The Way You Are" na song.

Padaplin kuno kay matamakan ninyo akong buhok! LOL

It's a love story filled with divine intervention. Hangtod karon kiligon gihapon ko mag think nga ang mga langit mao nag play ug matchmaker namo. Gikilik ko now while nag type. hehehe

We're the answer to each other's prayer.

haha.. na lingao jud ko og basa dri dah. hahaha.. share namo para maalaala. hahah

Quote Originally Posted by raissah View Post
    LOL grabe nga gugma. nagka utang2 man jud. paninguhaa sad ko beh para magka utan2 nsad ka. hahaha

hilig ka og banda2x d i? maghuwat lang ko sa pagkakataon nga makachance nako og chula nimo kay paninguhaon jud nako. hehehehe

horror movie man mi ato nya ana xa..
    (hadlok man mao gakos ko niya)
    "would u be my girl?" (kilig mode, u know nah)
    *****..then ana ko "yes" sa y pgduha duha!!!

Quote Originally Posted by WengIA View Post
    hahaha...maayo pud ning diskarteha dah..

girl: unsa man jud diay imong intensyon? unsa man jud diay ta ani?
    me: (nakulbaan naglibog unsay isulti kay torpe man) ah ehh ahh! kuan kanang..............
    girl: sa kadugay na nato nagsige kuyog wa ko kabalo unsay imong tuyo. unsa man manguyab ka dili? kay gikapoy nako pumaabot.
    me: (naglisod gihapon og istorya perte dagkua singot) ah ahh ay wab u gang..pasensya na kung karon pa ko ni istorya kay maglisodko og sulti nimo
    girl: salamat niana pero friendship ra jud akong ikahatag nimo...
    me: (na shock halos makuyapan) mao ba gang okey raman sad nako friends ra ta.
    girl: uhmmm' okie salamat weng...oi! tapos na visiting hours oh'?
    me: ah uu diay..cge adto sa ko..bye na..

(naglakaw padung sa dormitory wala sa huna2x ..saka sa room detso ligid sa kama)

me: waaaaaaaahhhh!!! tyabaw og maayo.....tabon sa unlan perteng hilak

(kalit tingog ang fone naay nanawag og SIYA man diay)
    girl: hello weng... kaw ni?
    me: yup saman tawag lagi ka?
    girl: nalain lagi imo tingog? naunsa ka?wa lang gimingaw lang ko nimo
    me: huh? wala man okey ra man ko (pugong2x para di mailhan naghilak)
    girl: sorry ganina joke ra to... I lab you too weng.... gisugot na tika..

me: (perteng kurata nga wa kasabot sa gibati)huh? sure ka! salamat kaayo gang .. I lab you so much...
    girl: okey see you tom... lab you too weng gudnyt...heh
    di ni katug kay gesugot.. grabeh ang ge huna2 ani ahaha nice 1

after sa inom, akoa siyang gi dala sa motel unya wala siya ni palag ky kabalo ko ganahan mn sad siya nako.. uyab nami sukad ato.

Quote Originally Posted by apolgreyz View Post
    gi black mail ko. haha
    napugos lang diay ka?..haha

Quote Originally Posted by Lex Sander View Post
    duha ka litro RED HORSE + isa ka litro coke + isa ka dako na mr chips + lima ka snow bear. ang girl naghurot sa red horse ako naghurot sa coke pirting hubuga sa girl. the next day nagkita mi ni kiss ko niya na shock siya nakaingon "NGANO NI KISS MAN KA!!?" ako gitubag "ha? nakalimot ka imo man ko gisugot gabii ni kiss pa gani ka nako" ang girl nahilom ug niingon "aw sorry ha nakalimot man gud ko" instant uyab

master!! idol n taka!! hahahaa..kuyawa ah!!

11.    Advertisement

Page 6 of 6 FirstFirst ... 3456