kami sa ako Mom kay ako tig drive niya sa iya favorite spot "UKAY UKAY" nya ig abot namo sa balay e try out dayun ang mga na palit nya e laba nya pa hambog dayun sa mga kaila na nindot ko og sanina hehehe
kami sa ako Mom kay ako tig drive niya sa iya favorite spot "UKAY UKAY" nya ig abot namo sa balay e try out dayun ang mga na palit nya e laba nya pa hambog dayun sa mga kaila na nindot ko og sanina hehehe
no bonding!... way signal..
i bond with my mother by making some solution to each of the problem she try to solve... tor....yaheeee...
every morning inig magbreakfast mi mag-chikka2 dayon mi... bisan unsa lang amo storyaha... sometimes if given the time we shop together![]()
we dine out with our nany..and shop too. w/ my kids we spend time together, it doesn't matter where or or how. i bond w/ my kids in our bedroom, watch movies, play video games, dance or wrestle. it's our favorite hangout. ^^
pangayo-an ra kag kwarta haha
storya2g anything under the sun
magtalk me sa mga nahitabo sa amo balay....dili man jud kaau me magbonding sa ako mama kay busy pirme sa tindahan,,,magkatalk me kana ra nig ka gabie nig pangaon namo...