not so

pwerti gyud ka nluv..........
na subra pa sa nluve grabe makamatay gud.
ka-suerte ra gud ninyo mga in-love diri..me i'm not enamored right now.
yup and I am so happy she came into my life and decided to be part of it![]()
para kang kinsa man ka na nluve maam sHeOriginally Posted by sHe
sigh.. i did this n it never worked! unsaon tman sobra sya k'irresistable n i hate him for that n at the same time i adore him so much!!! so am inlove?Originally Posted by tikboy
![]()
hala ka! tinuod dyud ni!!!! mskan unsaon mgpangita dyud ku niya!!! hahay..Originally Posted by tikboy
mulang! mg regor akung utok kun dli sya mu txt na he arrived safe n sound.. concerned dyud oka! soo inlove dyud diay kuOriginally Posted by tikboy
?
he he he.. me guilty!Originally Posted by tikboy
i kept all his emails even if puno na kayu akung outlook sa office.. chege lng gd ku k'kuha ug warning from the system.. bahala na dli dyud nku deleton! :mrgreen:
yikes! last nlng ka kuya tiks ha! nangigu dyud kaw! he he he.. me guilty againOriginally Posted by tikboy
i still have all his msgs saved in a folder sakung phone, yey! :mrgreen:
even if layu sya dani, n there's this nice movie in the theater, mgpretend mn dani mi na mu watch mi later.. sigh.. true!! true!!Originally Posted by tikboy
maybe that time when i thought kaya nku sya biyaan, human dli mn diay, so i stopped tellin myself that! so inlove dyud kuOriginally Posted by tikboy
![]()
he he he!!! payter!! :mrgreen:Originally Posted by tikboy

still am....
not just inlove but inlust too
wala man cguro. wa jud kui na feel karun. aw naa dai.. kakapoI!!!! gnahan na kaau ku mupahuway s tanan! stress!kapoi pud kug HULAT sa akung uyab. aha nakaha to xa g butang sa GINOO!