stop loving that "someone" your talking about.i am in love with someone who does not love me
what will i do?
easier said than done
stop loving that "someone" your talking about.i am in love with someone who does not love me
what will i do?
easier said than done

dali kau sturyaon ang move on pro lisod sd oi.

naa ra na nimo, to move on and find that some who can love you back or be with that person who doesn't love you.
It's a matter of choice TS.
I am into that situation TS, here is what i did (not for you to do too, wala lang, para ma aware ka unsai bation og kaya ba nimo):I stayed beside him through thick and thin, pero created some distance lang, sakit knowing it's not me iya gi love, nga naghilak siya kay napasakitan siya sa iyang love... nga sahay makaingon ka nga sanay aku nlng, pero oks ra, at least mapakita naku sa iyaha nga naay nagmahal sa iyaha.
Wala lang, share2 ra ni akoa.,
there is nothing wrong with staying, as long as you know what you are doing and you are happy with it
knowing na dili ka love sa imung gihigugma sakit panas tanang sakit...try to move on and accept na ana jud,,bati man sad ng pinugos na love,,ika nga theres plenty of isda in the dagat,,in time makakita raka sa imung ka pikas,,so smile and try to enjoy life lang sah,,
![]()
move move move...sakit sakit lng na
kung lalake ka TS, unya in love jud kaayo ka niya, panguyabi taman sa ginhawa bahala abtan isa ka tuig.
in LOVE
what's that?
find someone hotter...![]()