waaahhh
.. ka nindot sa island.. huhuhuhu
nahan ayo ko mokuyog...![]()

waaahhh
.. ka nindot sa island.. huhuhuhu
nahan ayo ko mokuyog...![]()
pwede pa mokuyog? november 18 right?

@Jill heheh naka online gyud diay ka diha? yes lingaw gyud wala pa nako na post apil ang pagka saturday na pics pero group pics ra to was with some guys from travel agencieshala paningkamot diha para ig uli laag gyud wish apilon ko nimo ug treat hehehe

yes pwede pa.... pwede ug klaro gyud mo mokuyog text me in this number 09195353205 ok? para makalaro na gyudOriginally Posted by glaeken
1. Myslef - sure
2. John_yo - sure
3. Monrose29 - sure
4. Seaferry
5. j_cainglet and bf
6. Ronna
7. Piaosigua
8. Jesaraosos
9. jill - cancelled kay larga na abroad
10. bungi
11. chits_18
13. DEStRucto
14. head567
15. archer_sensatic
16. kiskiliskis
16. wayuk - sure
17. ira_mae - cancelled sa iya request, too bad dili cya maka kuyog.
18. annwn_aeval
19. bungi
20. cottoncandy
21. john_yo's friend - sure
pls confirm mo og kinsa pay lain na sure na jud. cancelled will be deleted na next post para dili nata mag libog. tnx

john ok ra if naa ka dad on kay kanang uban way klaro man sad wa na man gani namalik ug post heheh maypa jill bisan tua na sa gawas habol lang gihapon post![]()
sige please tuo mong john ug kinsa to final na mokuyog post intawn inyo names kay di ko gusto last minute

[img width=500 height=371]http://i64.photobucket.com/albums/h198/alvintot_paul/100_2070.jpg[/img]
bro alvin.. este brah.. diay..
sure nako ani brah...
me and wayuk......
bro, kron najud sat?cancel lang diay ko kay naa ko review ds sat & sun whole day, bad timing oi,waman ta mi sked ana mga adlawa..excited na ta ko..if naa mo laag sunod ipost pud ha kay kuyog ko..
kuyog mi ni Clarkhent..pwd pa?....