kasuway nami ani.. pero dili sa Sr. Pedro.. BS kaau mura ta ug gi ilad sa atong atubangan..
maau gani kay imong g reklamo, sayang pud biya nang paa apil gud nas imong gbayaran....i salute you bro sa imong pagpakabana para atleast aware na sila nga dili maau ilang gbuhat ug maaung undangon ug manarbaho nalang sa tarong...
bro basin na misplace lang nimo ang paa? ahahahaha
ang duha ka paa na himo noong bibook nga manok good job!![]()
haha bugoya...basin gi-gutom ang ga chop-chop...
ayaw nalang pa chop 4 a change
OT: gigutom man noon ko aning nga thread dah...wala pa raba koy dinner....heheheheh
sauna ra nag ingun c mama ani... mao na kung mo palit mo ayaw ipa chopkamo lng chop
tanawa nalang sunod ig chop2 nila ana man pd ko tanawn nako
usually taas ang linya sa sr. pedro kay daghan customer and in fairness pud lami lang timpla or chicken
mao ni ila take advantage mga taw nag dali kay usually on peek hours ni ma buhat. and also naa na pud katong giputos or chopped na daan para dali or paspas ang baligya.
bottomline is nindot na unta ang reputation sa product kay lami pero abusohon pud lagi ang patronage sa customers.
ingon ani nalang gyud usually ang tradition sa atoa?
Similar Threads |
|