Originally Posted by
myroxanne
PR Application karon grabe ka lisod applyon. 3 times na mi na rejected. First time apply, individual application kay atong time-ma single paman mi. second apply status: married na. gikan ko nanganak ug timing pud na naa nay birth certificate akong anak na proof na diri gyud siya na tawo. Haka2x ingon sila bigger chances daw na ma approved kay:
1. lalaki ang bb
2. diri na tawo.
On the process of our application, I went back home for a short vacation, then na hold akong bb sa IO SG kay he needs clearance daw kay based sa databased nila on process daw ang iyang PR application, so hold me kad**** sa ilang immigration before mi na uli though wala gyud tarong na rason na ngano, so wala rapud mi. after na cleared ni sakay nami sa eroplano.
balik SG wala nay kurat then informed us that my son PR application on process daw, so i thought at that time ako rang anak ang ma approved. few months after PR application status, REJECTED. Wait for another 6 mos, apply napud this time akong bana then kuyog mi . 3 months after REJECTED napud. mao na grabe ka lisod ang PR application. if among e combined akong income ug income sa akong bana okey pud baya. pero time na nag apply ko ug work permit sa bantay sa akong yaya, sos walay kurat approved dayun.