Page 131 of 285 FirstFirst ... 121128129130131132133134141 ... LastLast
Results 1,301 to 1,310 of 2844

Default Re: Immigrating to CANADA?

Quote Originally Posted by |ceman View Post
    ah mao ba, kaabot ka sa stampede?
    Yup kaabot ko, adtong march ko dnhi, asa ka dapit sa calgary? Ako naa ko sa sw

All in all mga pila magasto padung canada?

Default Re: Who knows how and what are the process on going to Canada?

do u know an agency nga naka palaga najud sa Canada?coz we will be investing large amount of money here and there should be somewhat an assurance that we can hold into..

Default Re: Who knows how and what are the process on going to Canada?

Quote Originally Posted by normz5 View Post
    do u know an agency nga naka palaga najud sa Canada?coz we will be investing large amount of money here and there should be somewhat an assurance that we can hold into..
    Kanang sa Enhance bro, naa dri mga gikan dha... Kanang CIC sad...

Quote Originally Posted by lecter View Post
    haaaaaay...bin waiting for the reply sa embassy,,,lapas na ug 6 mos...until ng resign nlng ko sa akoa job then karon naa nko sa Gov't ga work as an Official
    asa na ka nga stage bro? unsa sad nga category na imu application?

wala pa jud reply oi....kami man duha sa akoa uyab...naa mi docs. to prove,etc but wala man reply

Quote Originally Posted by lecter View Post
    wala pa jud reply oi....kami man duha sa akoa uyab...naa mi docs. to prove,etc but wala man reply
    bali kad2ng initial filing pa mu bro? naa mu agency?

Quote Originally Posted by carlostephanosy View Post
    Yup kaabot ko, adtong march ko dnhi, asa ka dapit sa calgary? Ako naa ko sa sw
    iceman ug carlos naa sad ko calgary kuyogo pasad mi sa ako wife and anak SW sad ko puyo krn...bago pasad mi abot kato juky 6...naa nko work pero ak asawa nurse cya sa pinas pero wla paman cya tawagi...kita2x unya ta ninyo gamay rman pinoy dri sa SW compared sa NE...daghan kaayo pinoy sa NE oi...

Quote Originally Posted by kenai View Post
    iceman ug carlos naa sad ko calgary kuyogo pasad mi sa ako wife and anak SW sad ko puyo krn...bago pasad mi abot kato juky 6...naa nko work pero ak asawa nurse cya sa pinas pero wla paman cya tawagi...kita2x unya ta ninyo gamay rman pinoy dri sa SW compared sa NE...daghan kaayo pinoy sa NE oi...
    Asa ka dapit sa sw? Asa ka ngwork? Ako naa ko sa walmart pharmacy sa westbrook, pa pangitaa lng sa na og bisan unsa nga work imu wife for the meantime kay ang nurse sa atoa dli mkawork daun dri daghan pa kaau process knghngln pana cya mgskul for abt 2 yrs cguro depende sa assessment nya pwerte mahal sa skwela dri murg 2,500 ang usa lng ka subject...kng duol rka ngpuyo dnhi sa westbrook suruya lng nya ko para mgkita ta...

naa ko sa SE! tambayan nako ang Southcentre mall, ako diay kina tiguwangan ninyo, kay Nov. pako ngari, mao na iceman nako literally

11.    Advertisement