Page 2 of 20 FirstFirst 1234512 ... LastLast
Results 11 to 20 of 200

Default Re: Uniload/LoadCentral experience.....

Quote Originally Posted by UniLOAD.Cebu View Post
    2 months nami dealer sa UniLOAD but wala man mi na encounter na prob sa loadcentral. Mag una pa gani maabot ang load sa consumer kaysa confirmation. So as far as our concern, wa pa mi ka encounter ug prob and By the way, nipalit mi sa distributor account kay naka uyon mi sa ilang service.. Kami na ang distributor karon diri sa Cebu..

estoryahe kau ka. ngano amoa man lagi pirme mobalik ang customer kay wa naabot ang load? ay kog ingna nga ga buhat2x ko ug storya, kay tinuod gyud ni akoang gi storya diri.

bisag mo ari pka sa among tindahan to ask our tindera kung unsa kabati ang loadcentral nga experience namo.

of course you wont say bad kay "distributor" bya ka. pro sulti lang ta ug tinuod oi, impossible kau ug way delay2x ang load ug naa load nga di maabot.

Wa mi nag storya botbot its because distributor mi. Yah madugay usahay but di moabot ug 30mins. Cguro katong na encounter ninyo ang delay mao to katong nagdown ang system. Yeah naka encounter nami dugay abot pero kung Globe among loadan maabot dayon. But kung Smart ug Sun, dugay kay mao man to time na nag usa ang Smart ug Sun. Pero karon, OK na ilang system. Mao nakaingon ko na wa ko naka encounter ug prob karon sa loadcentral. We respect your opinion bout loadcentral and UniLOAD. Good Luck nalang sa atong tagsa-tagsa ka business...

Quote Originally Posted by UniLOAD.Cebu View Post
    Wa mi nag storya botbot its because distributor mi. Yah madugay usahay but di moabot ug 30mins. Cguro katong na encounter ninyo ang delay mao to katong nagdown ang system. Yeah naka encounter nami dugay abot pero kung Globe among loadan maabot dayon. But kung Smart ug Sun, dugay kay mao man to time na nag usa ang Smart ug Sun. Pero karon, OK na ilang system. Mao nakaingon ko na wa ko naka encounter ug prob karon sa loadcentral. We respect your opinion bout loadcentral and UniLOAD. Good Luck nalang sa atong tagsa-tagsa ka business...
    ay sus saun. bagohay lang gyud mi ga estorya sa akong igsuon nga nagtiwas ug consume sa giload nko sa iyang retailer, pirme gihapon oi.

delayed ug di ma-load...same problem gihapon til now nga na experience namo wen we are using it, cge tawn pangutana akong manghod kung ngano ing-ana ang "inyong" systema, ako nlang gi ingnan, bcin sa "kadaghan" sa inyong retailer, bcin di na ka accommodate inyong system. upgrade sa kaha mo sa inyong system kay murag, sobra na tingali sa capacity mao nang dugay ug di ma load ang gipa load.

piece of advice lang, ipa upgrade na aron wa nay mga reklamo.

Quote Originally Posted by jeshcel View Post
    ay sus saun. bagohay lang gyud mi ga estorya sa akong igsuon nga nagtiwas ug consume sa giload nko sa iyang retailer, pirme gihapon oi.

delayed ug di ma-load...same problem gihapon til now nga na experience namo wen we are using it, cge tawn pangutana akong manghod kung ngano ing-ana ang "inyong" systema, ako nlang gi ingnan, bcin sa "kadaghan" sa inyong retailer, bcin di na ka accommodate inyong system. upgrade sa kaha mo sa inyong system kay murag, sobra na tingali sa capacity mao nang dugay ug di ma load ang gipa load.

piece of advice lang, ipa upgrade na aron wa nay mga reklamo.
    ahhh ok! Thank you lang sa pagshare sa imong experience, GoodLuck na lang nato...

sige ka down ang ila system, dugay maabot ang load. usahay di maabot ang load. unsa pa?
    NGEEE... naa diay ingon ani nga problema ang Load Central? May ra jud diay wala ko nagpatunto sa kaila nako nga sige ug invite nako sa ilahang "business presentation"...

bago ra p ud ko, wa pay 1 month pro ka-encounter dayon mi ug daghan problema anang loadcentral, nibalik mi sa traditional loading kay di na mi ka agwanta sa mga reklamo sa customer nga ilang load wa maabot, ga sige ug balik2x.

nagsugod kaguba among eload business when we start using loadcentral, karon ako gi itsapwera kay bcin mahurot kawagtang among customer kung mag sige nang style sa loadcentral.

one thing is, di sila mo refund sa naa sa imong loadwallet sa subdealer, murag ila gyud ipa consume bisan ilang serbisyo way ayo.
    Pagkatoytoy pud ani nga klase sa serbisyo oi... di ba mao man ni ang kanang NETWORKING nga load2x sa?

As in DUGAY jud ayo maabot ang ilahang load?

Quote Originally Posted by SELF PRESERVATION View Post
    As in DUGAY jud ayo maabot ang ilahang load?
    nope! try lang sa ninyo as a retailer and observe sa ninyo kung nindot ba o dili unya naa ra ninyo kung magretailer mo or magdealer sad mo...

Quote Originally Posted by SELF PRESERVATION View Post
    Pagkatoytoy pud ani nga klase sa serbisyo oi... di ba mao man ni ang kanang NETWORKING nga load2x sa?
    pyramiding ni siya pero dili ni networking kay ang networking naay certain product na ila gibaligya na perteng mahala. Kani siya kay load and service ra ang mahatag sa mga dealers and retailers sa ilang mga consumers. So, there are many ways for you to earn in this business. This is not just plain loading like any traditional loading business. As what I've said "pyramiding", you can get a lot of incentives and income when you recruit someone. So, if you only concentrate in loading then you just missed the other ways of earning.

Page 2 of 20 FirstFirst 1234512 ... LastLast