@ TS: kanus.a diay mo.uli sa BF1?hehe
@pboi: nxt yr pajud xa uli xa may or june.... as in dugai pajud kay supposed to be karun manta na yr bt na.usab man..
Never been in this kind of situation sis...
But my advice is...You call your LDR bf and tell him what has happened...
Don't wait pa na mu uli siya,coz thats going to hurt more...
In a way,your LDR bf has a minor fault...
Since kamu LDR man mu,there should have been constant communication.Dili nang tagsa ra siya mu call and text sa imu...Pero ni try sad ka ug contact niya sis?It should go both ways man pud...
@twistedangel25: yup cge jud ko txt niya halos everyday bsan hibaw ko na his on duty.. often ra xad jud xa mo reply f reply man gani xa kay mo ana ra xa na "duty ko b".. not like b4 najud na halos mag.cge xa ug kol n txt nikalit ra gani ug hinay kawala amo commu den mao to iya bstfrnd kay mao manjud na perme naku sumbongon f naa mi prob xa ako bf.. so mas nagka.close jud mi nya.. d cguro pud maabot ni nga point kung cge hapon amo commu.. i dnt knw f naa pud xa lain ddto kay halos everynyt pud kay mag.skype mi mag.video call pero recently wa na gani..
in love and will forever be in love![]()
@pboi: lage taas pajud au.. nangeta nlng mi ug ryt time na isulte nya.. para mahuman najud kay ako ug ako bf na naa dwe kay d jud mi mahimutang wyl working..![]()
@juck401: btaw manta ingon ana like u na forever b nlove.. so happy for you..![]()
wer both hoping jud na everything wil b fix asap... d xad ko gnahan na i.prolong pa ang agony namo ug xa ako bf na tua xa gawas..