Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29
    C.I.A. nijazared's Avatar
    Blog Entries
    2

Default Re: What if you give up and did EVERYTHING & yet your partner said "KUWANG PA"?

define: EVERYTHING

If you're everything isn't what she needs then it is useless. But a relationship has to be give and take, if ikaw lang hatag sige sa tanan then it isn't good. No need to waste your efforts.

Default Re: What if you give up and did EVERYTHING & yet your partner said "KUWANG PA"?

the less u give, the more we demand!

ako ingnon: darling undang ta aning bisyuha oie wa ta-e atong paingnan ani

dah.. ang utok sa babai, di masabtan.. maypa wai babai sa imo kinabuhi, nag dala ra nag bweset.. maypa ngita kag something nga malingaw gyd ka.. duwa tag call of duty 3 ug assassins creed brotherhood.. lingaw pa!!!

HAHAH. payter pud mga comments nin.u oi.

by the way, we talked na. Nag heart2heart talk mi, nag hinilakai. I asked asa ko nag kuwang? when? where? she even compared me sa iyang mga ex but wala rako. tolerate rako kai ako xa love jud pagaayo then i said since when i compared you to anyone? sakit kaayo kai mu ingon siya mga lines nga maypa si kuwan.. sakto jud ang gi ingon ni kuwan... mga ing.ana nga sturya ba.

then, she confessed nga at first like 1 or 2 weeks bag.o pami nagka uyab ni ana siya nga mura ra daw ug duwa2 pero iya ra daw ko na love. ouch... pero wala nlng nako gi mind, tolerate again kai love jud nako siya from the start, bisan wa pami nagka-uyab. and then now tungod sa iyang gipangbuhat murag nagka anam2 ug wala akong love para niya pero siya sakit naa kaayo niya mawala ko. She used to joke around na buwag na mi buwag nami, jokes nga ing.ana then i opened up, ni ana ko nga bisan jokes to masakitan ko. And now there's nothing left even if i had the chance, ako gipugos akong self nga ako pa siya ma love pero unsaon nako pag pugos dili nako mabalik ang sauna nga akong feelings para niya...
    hilak kaayo siya kai hadlok kaau siya mawala ko, d siya mabuhi and something something...
    i told & asked her sauna tarong kaayo ko nmu, pero karon nga wala na, nganong karon paman ka nagtinarong? sa tnan nako'ng gi give up, gi hatag TANAN TANAN, kuwang para niya. unsaon nako siya pag love if mismo ako everything kay kulang.

what should i do?

Quote Originally Posted by extinct113 View Post
    [ What if you gave up and did EVERYTHING & yet your partner said "KUWANG PA"? ]

honestly, this is my situation right now..
    do you have any idea what to do?

oh, and please share your reactions by the way?
    Have a sincere talk lang sa TS. Sometimes gud, we thought we already gave our all, yet we don't know that we missed doing small things for our partner.

So talk it out. You'd figure out what to do kung magStorya lang gud mo og klaro.

C.I.A. LeeLeePot's Avatar
    Blog Entries
    60

Quote Originally Posted by extinct113 View Post
    HAHAH. payter pud mga comments nin.u oi.

by the way, we talked na. Nag heart2heart talk mi, nag hinilakai. I asked asa ko nag kuwang? when? where? she even compared me sa iyang mga ex but wala rako. tolerate rako kai ako xa love jud pagaayo then i said since when i compared you to anyone? sakit kaayo kai mu ingon siya mga lines nga maypa si kuwan.. sakto jud ang gi ingon ni kuwan... mga ing.ana nga sturya ba.

then, she confessed nga at first like 1 or 2 weeks bag.o pami nagka uyab ni ana siya nga mura ra daw ug duwa2 pero iya ra daw ko na love. ouch... pero wala nlng nako gi mind, tolerate again kai love jud nako siya from the start, bisan wa pami nagka-uyab. and then now tungod sa iyang gipangbuhat murag nagka anam2 ug wala akong love para niya pero siya sakit naa kaayo niya mawala ko. She used to joke around na buwag na mi buwag nami, jokes nga ing.ana then i opened up, ni ana ko nga bisan jokes to masakitan ko. And now there's nothing left even if i had the chance, ako gipugos akong self nga ako pa siya ma love pero unsaon nako pag pugos dili nako mabalik ang sauna nga akong feelings para niya...
    hilak kaayo siya kai hadlok kaau siya mawala ko, d siya mabuhi and something something...
    i told & asked her sauna tarong kaayo ko nmu, pero karon nga wala na, nganong karon paman ka nagtinarong? sa tnan nako'ng gi give up, gi hatag TANAN TANAN, kuwang para niya. unsaon nako siya pag love if mismo ako everything kay kulang.

what should i do?
    makarelate ko ani because your girl and me have the same whines about our partners...magcge pud kug ingon ug kuwang pa nang gibuhat nimo or waa man na katunga sa gibuhat ni ******* or todo na na para nimo? mga ana nga butang nga makainsulto nia...there are two things that run in my head when i insult my partner to death:
    + ang gieffortan nia kai dli man mao sa akong kelangan jud from him. he should know what i need without me telling him to do so. for example, nangutang xag kwarta sa iyang mama ug nagsideline ug panlimpyo sa garden sa iyang lola para lan makaadto sa akong apartment kai para magkita ug magdate mi sa among monthsary ug sa dihang ako rang gilabay ang flowers nga iyang gidala ug ako xang gitulak pagawas sa balay kai dli man kato ang need nako..what i need is for him to get a decent job! maayo nlan nakakita na xa ron..wiiiw!
    + i would belittle him and tell him he is unworthy of my attention and compare him to other people because i want to test his love for me. i want to see kung hangtod asa iyang limitation or if he can go beyond his limitations because of his love for me...

d man pud nako love akong fiance tong gsugot nako xa. it was just all out of spite for my ex..peo nafall man pud ko nia so mao na toh..heheh...unta d ka mugive up nia kai love gud ka nia...you just need to understand her more..ana man gud ang ubang girls..

iampo nalang na bro

d mu bagay bro.... ingana ra na ka simple....ing ana pud na kalisud....

10.    Advertisement

Page 3 of 3 FirstFirst 123