Sold .
Trade to Xiaomi Mi 4
Originally Posted by dnle71 Trade to Xiaomi Mi 4 Di nako ka PM sir, full na daw imong inbox pero, Mudawat kag lain offers sir? Edit: Di jud ko ka pm nmu sir d ko ka reply sa imo message. Macontact q nmu ani nga num: 0933415266
Originally Posted by Vincher Di nako ka PM sir, full na daw imong inbox pero, Mudawat kag lain offers sir? Edit: Di jud ko ka pm nmu sir d ko ka reply sa imo message. Macontact q nmu ani nga num: 0933415266 Try daw ug pm balik sir.
Trade to bnew PS3 Slim 500gb
Originally Posted by dnle71 Trade to Xiaomi Mi 4 nindota unta haha pero don't need another phone man bro. mao btaw ako ni gibaligya. sayang gani nindot man haha Originally Posted by darkcardinal Trade to bnew PS3 Slim 500gb pass lng ko ps3 bro ps4 ako apas ron haha
Merry Christmas.. mag wait lang ni akong sureball nga 12k.. eng eng eng.. ^_^
Originally Posted by Archfear Merry Christmas.. mag wait lang ni akong sureball nga 12k.. eng eng eng.. ^_^ Haha ubos rsad kaau ang 12k bro up
Originally Posted by fyre nindota unta haha pero don't need another phone man bro. mao btaw ako ni gibaligya. sayang gani nindot man haha Cge bro, ok ra.
up .
Forum Rules