For Sale ~ 1 year old Series4 Samsung 32" LCD TV. Hamis pa kaau.
RFS:
- Need additional money para sa Balay
- Naa na sd mi new TV
20K (negotiable)
Pm lang if interested

For Sale ~ 1 year old Series4 Samsung 32" LCD TV. Hamis pa kaau.
RFS:
- Need additional money para sa Balay
- Naa na sd mi new TV
20K (negotiable)
Pm lang if interested
Last edited by Hashified; 05-17-2012 at 10:06 PM. Reason: repriced

price sa ako LCD 18K (neg)

no offiense brad pero medyo mahal...naa ron bnew nga mas barato pa sa imo LCD bro...LED na pa gyud. anyway,up for this![]()
14K nalang brandnew sa abenson ayala bro nya pwede e card, last night nako nakita. suggest lang slower gamay price para mahalin gyd![]()
i agree. mas ok man ang LED kaysa LCD kay less ang consumed electric ug dugay pud ang life. pa mub-e lang.

naka palit gani ko last year sa akong sanyo LCD 32 inches brand new 18k raman gani to gi card pa jud to nako. kung cash 17k karon samot na nga mubarato. pero up nalang for you boss
Mao jud,,,kapalit ko pag december sa SM 18k sony bravia 32" ,info lang bro. ni ubos na price ,,
basin yuta ni iyang baligya, nagtikadugay nagkamahal. hehehe! seriously, its very hard to let go sa item kung mahal ang atong original purchase, however we have to manage our expectation na one day ato ni mabaligya pero less the price na jud kay mag depreciate man ang gadgets. somehow at this point, makahunahuna ta before we buy a gadget na, pila kaha ang price ani kung ako na ni ibaligya pud. good luck brod!

Tao lang mga Dre, mosipyat man gyud, sipyat gani ang carabao nga upat ang tiil.. Dili man sd ko taga DTI para ma sweto sa mga presyo. Kung mka comment mo as if WIKIPEDIA mo...
chilla lang ta ninyo gud![]()