From formalin to melamin, all came from China. naa napud salmonella poisoning na nakuha napud sa mga chinese-made ingredients.... Ing ana naba jud ka hugaw ang china... na sa ila man almost permi naggikan ang mga hilo ug mga sakit.....
![]()
From formalin to melamin, all came from China. naa napud salmonella poisoning na nakuha napud sa mga chinese-made ingredients.... Ing ana naba jud ka hugaw ang china... na sa ila man almost permi naggikan ang mga hilo ug mga sakit.....
![]()
basin mao na ila way sa terrorism... aron d halata ba... hehehe
i think sa US guro ni boss..ky tanan peanut butter gkan sa states ang nakit.an og in.ani nga bacteria...
hala ,gakaon ko ron peanut butter gikan sa u.s. kanang ang brand kay JIF naa ni salmonella?
duh... nganong mopalit man jud ug peanut butter na imported na pwede ra man ka magpagaling sa carbon hahahha
sa US man to ang salmonella scare
You can actually contract salmonella from improper handling of your own food.
ay sus, peanut butter is peanut butter. mao ra gihapon na, mani! ig gawas ana, same ra gihapon ug itsura... ako pa ninyo, pahimo mo or kamo mismo pag himo. sayon rana!\
Mas nindot pa gani sa local mo palit para makatabang sa ila negosyo
Similar Threads |
|