Results 1 to 6 of 6

Default Reload nga ilad, kinsay kasuway diri?

Magpahungaw lang ko ha? Grrrrrr!!!1 Last week, naa ni anhi sa amo gamay nga tindahan.. g refer siya sa guard diri sa hometown so nipalit mi ug SUN nga retailer sim worth 190pesos with 200 sad na pwede ma eload. Pagka hurot ni text na mi niya. Aware mi nga iyang resibo kulorom kaau ug nawong pero lagi kay amo man gud g tugon ang guard na ipa adto sa store kung kinsa ng mag motor na mag reload sa mga store diri kay bag-o pa lagi mi.

1 week nalang mi sigehan ug pangita ug eload sa mga customers diri, wala jud kay sigehan ra mi ug pasalig aning ahenteha through text. Kay nag upgrade daw ila system mao dugay ang reload.

Karon, ako na jud g text na ilad man siguro ni inyo, ug ako pa jud gitawagan, iya ko gi tubag na bastos daw ko kay ngano mo text daw ko ug ilad. Dili sad siya maminaw mas dako pa siya ug tingog nako with matching ktawa pa kay ako ba daw ni diri nga d naman siya kasulod.

Ugma i report nako siya sa presidente diri kay naa sad isa ka owner diri ug store na ni mention ug same situation sad mao sa lain na lang siya pa reload.

Diba ang term nga ilad is, naa kay geh hatag sa iyaha in exchange sa iyang pasalig sa imoha nga wala nya tumana? Wala man kaha ka mo hatag og kwarta nya, then walay eload naabot?

Geh kapoy lang siguro syag eload nimo. Pa load og 5,000, diba mag dagan na padung nimo.

Quote Originally Posted by cloudduster View Post
    Diba ang term nga ilad is, naa kay geh hatag sa iyaha in exchange sa iyang pasalig sa imoha nga wala nya tumana? Wala man kaha ka mo hatag og kwarta nya, then walay eload naabot?

Geh kapoy lang siguro syag eload nimo. Pa load og 5,000, diba mag dagan na padung nimo.
    nindot unta sir pero d man gani siya ka load ug 300, 5k na ba, mo anhi man daw siya ron, mo explain daw siya, ako na g report sa guard, kapoy tubay ani mga tawhana... pwede raman na nga sim ra jud iyang baligya, basin surplus na nga sim kay bisan unsaon ug text wa man jud ni reply sa name ila company, possible na surplus nya baligya gihapon

hmmmmmm. nag pa load ka 200? dayon bayad kag 200? dayon ganahan ka mag pa reload? wala siya mo tunga?
    dayon ilad nani? hehehehehe, gikapoy na gurog ahenta namaligya, kay pila ray makuha niya sa 200.

IMHO. but i dont' know the whole story

mao ni gi ingun diay salig lang ayaw laom

hatagi sa ug chance mo explain sa iyang side. The world does not revolve around you sad TS. Pa explaini sa. Nya, imo na na judgement kung mo subscribe pa ka sa iyang services. Everyone have their own sets of bad days. Tingali, mao sad to iyaha.

7.    Advertisement