Kinsay nakapalit ani? Naa mo idea unsa nay development didto? Naa mo feedback about sa developer ani? CLS Properties?
Kinsay nakapalit ani? Naa mo idea unsa nay development didto? Naa mo feedback about sa developer ani? CLS Properties?
wa moy kaila na nakapalit ani? or sa uban nila na projects like eastridge, southridge, pereville?
paging kung kinsa to nakapalit ani na properties. share ta sa updates sa project. 2 weeks ago ko nakaadto sa site. post lang niya ko tonight sa actual development.
ni kuha me ani bro ug na swertian nga ang block 4 ang gi una ug construct ug hapit na mahuman..nag sugod nami process sa pagibig...
dapit ni sa santa lucia bro.
@reypapz - basin makasuroy mo sa site, palihug ko picture tas upload dir hehehhehe para kakita sad ko unsa na improvements didto since the last time na nagvisit me last April. Salamat daan.
@nealotol - yes. dool sa entrance sa greenville.
naa nay naturn-over ani? naa nay nakabalhin?
nakakuha sad mi dri, block 4.. mana construct pero if nawag mi sa cls para inquire kung nus.a pwede maka process pag-ibig, di pa daw pwede rn kay process p daw sila tax declaration.. sa mga nikuha diri, confirm lng ta ko kung mao sad ba ila i-sulti ninyu or, kung naka process naba mu sa pag-ibig or bank loan ba rn?
naniguro lng kay na paid in full naman gud namu ang equity..