Page 1 of 5 1234 ... LastLast
Results 1 to 10 of 50

Default Guys, sultian na nako siya or dile pa?

Guys, naa koi babaye nga gihatagan og buwak og cake adtong valentines. Wala siya kabawo nga ako gahatag. Pero gipakapinan nako og message nga ma-suit para nako. Para pud naai wonder effect ba. Sige man mi og text then nagkita pud mi three times. Kadto sauna layo pako niya pero karon nibalhin na siya og Makati, naa paman to siya Cebu sauna. Pareho mi og company na gi-workan pero tagsa ra ghapon mi magkita kay lahi lahi man mig assignments.

Guys, what if sultihan na nako siya nga ako gahatag atong buwak? Bati man pud kay dili ko kalugar ba. Unsaon nako ni? Bati man pud og through text ra diba? Then mura og tan-aw nako premature pa para musulti ko sa tinuod. Magsige man mi og text2 usahay magpasiplat siplat pud ko niya. I think obvious naman siguro para niya nga ibog kayo ko niya pero I doubt kung kabawo siya. Ang nakabawo ra ato kay iya rang mga friends. Pero tan-aw nako kay nakabawo nato siya. Ambot oi, wala man pud siya mailang motxt nako or motagad.

Unsai tan-aw ninyo ani guys? haha

C.I.A. vahnhelsing's Avatar
    Blog Entries
    31
    ^astang liboga... kahibaw nato siya pero murag dili pa.. taysa murag tan-aw nako kahibaw na jud uy...

ONT... e.sulti nalang na kay daghan na ta BS dri.. (bugnaw simod)

Ayaw isulti TS para ma stress kag samot :P

bro,

e sulti na..ayaw dugaya.. karon dayon e sulti di-in nimo gipalit ang buwak..hehehe.. bitaw walay mawala nimo kong imong e sulti ang tino-od nimo nga na feel pero dapat andam ka sa sunod chapter sa imong life kong mo decide naka nga imo sya sulti-an. for sure lahi na unya ang set-up ninyo.. either mag likay na sya nimo or she will accept it and taga-an kag time to prove kong worth baya ka sa iyang love..so go for it ayaw pa lampasa ang chance..

Quote Originally Posted by monrose29 View Post
    bro,

e sulti na..ayaw dugaya.. karon dayon e sulti di-in nimo gipalit ang buwak..hehehe.. bitaw walay mawala nimo kong imong e sulti ang tino-od nimo nga na feel pero dapat andam ka sa sunod chapter sa imong life kong mo decide naka nga imo sya sulti-an. for sure lahi na unya ang set-up ninyo.. either mag likay na sya nimo or she will accept it and taga-an kag time to prove kong worth baya ka sa iyang love..so go for it ayaw pa lampasa ang chance..
    sakto si Noy Noah, sulti-e jud. Para pa.thrilling effect, taga.e ug the same flower nga ghatag nmo pag.valentines.

Quote Originally Posted by ChaosOrb View Post
    sakto si Noy Noah, sulti-e jud. Para pa.thrilling effect, taga.e ug the same flower nga ghatag nmo pag.valentines.

Nice. I learned something from this thread. Hatag ug flowers without letting her know. After a while, give her another flowers nga pareho. Kuyaw dyd ning mga lover boi dah.

Waaah Double Post. Sorry. Nag-lag lang.

sultii na lang sya TS nga may gusto ka niya; kay basin maunhan ka sa uban.... hehehehe..... bitaw TS mas maayo na i express nimo imong feelings sa iyaha, then be gentle, friendly, open and kind sa iyaha.... prove to her na karapatdapat ka para niya... gud luck TS...

laki ka bai ipakita imo masculine energy..... og nganu nagpa misteryo misteryo pa man sad gud na ang babaye nag rosaryo na to ron kay galibog misteryo sa kasakit og misteryo sa himaya ba para niya hehehe.....
    samot ka lisod2 na nun pod ron.....mas di ma complicated og ikaw na lang gyud me personal og hatag sa flowers og cake.

e detail ta pod if unsa nga flower to imo gihatag niya unsay nakabutang sa cake para san magka idea sad me mo suggest

Banned User
    Blog Entries
    3
    hagki diretso kanang pina salida sa sine bah...di lagi na kabalibad

11.    Advertisement

Page 1 of 5 1234 ... LastLast