kinsa kahibalo mo luto ug halang halang? share mo beh unsaon pls
kinsa kahibalo mo luto ug halang halang? share mo beh unsaon pls
palit ka crispy fry na spicy e marinate xa and if mag loto nka mag himo ka sauce for spice-
hot sauce,cornstarch,and anythg na spiceyyy thnnggyyy...ikaw ra bhala and if ma loto na ag chikcn sa oil ag the sauce put it on the top asap and let it cool...
hopefuly mka help ko hehe..para pulutan ni nmo?hehe
mao sd ne ako buhaton unya ka newyear mas maau chikn wings.. hehe...
libong man imong gihatag recipe oi unsaon man pag luto sa oil kailangan half cook ra? nya ang spices sa sauce wa sad ko kabalo.. naa pa makatabang diha?
depende man sa style, akoa ky i love chicken halang halang
e chop ra nimu ginagmay ang chicken...
if inet na ang kaha, e butang ang chicken....if luto luto na gamay, ibutang ang mga lamas, sili na espada nga gechop ug ginagmay, bell pepper, onion, garlic, then loy-a(later ibutang pra dili mapaig) then gamay tubig
then taod taoran, butangan dayun nimu ug soy sauce...timplahan...butangi ug gamay sugar....
if nahan ka ug patatas, butangi then dapat ang patatas thinly sliced....naa ra nimu
if nahan ka super lami, butangi ug chicken broth cubes....
mao ra na..hehehe
ngekk..hehe
try ds
YouTube - hot wings recipe
![]()
ma o gyud neh ako pambato lut0-on kong tagay na hisgutan..
ako ra neh gi bana2x ang isa ka kilo kay usahay mag luto ko ako ra e timing2x...
ingredients:
1 kilo chicken wings(chop lang ka 2 or ka 3)
3 pcs bell pepper
10 pcs sila espada
1 pc. onions
chop garlic
1 pc luy-a (big)
sili kulikot (2 ka putos tag 5 peso)
brown sugar (1 tablespoon)
patis (half cup)
1 glass of water
vinegar(2 or 3 tablespoon aslum ra ka ayo if palabihan labi na datu puti)
red wine or rhum..or any hard alcoholic drink like tandauy 5 years (1 shoot glass) optional lang neh
1 pack ginisa mixed
pag chop nimo sa bell pepper og sili spada n luy-a tinag-as
pag chop sad da-an og gamay nga sili kulikot..
procedure:
pa inita ang kaha... then init nah butange oil.. gamay lang.. kay na-a na-ay may oil ang chicken para deli ka ayo pud oily inig ka luto... unaha pag gisa ang lamas, onions,bell pepper,sili spada, ayaw e hurot ang sili spada og bell pepper, para deli ka ayo luspad tanan lamas inig luto, pag bilin lang pod gamay or katunga sa imong gi hiwa...
then next..pa abota nga mo golden brown na ang ahos/garlic or murag ni gawas na ilang duga..then add the chicken..cge ha og ukay nga ma mix gyud sya pag ayo sa lamas, then add gamay black pepper, then add katong nabilin nga lamas, sili spada og bell pepper, tabuni pa gawsa gyud tanan oil sa chicken, bana2x-a lang nga deli ka ayo ma hubas ang oil...add ginisa mixed bana2x-a lang..
then add 1 glass of water, patis and vinegar, if tan aw nimo gamay ra ang water puyde ra nimo pun-a bana2x-a lang nga igo ra sya maka pa humok sa chicken nga hasta ang bukog pede maka-on, tabuni pabukala og mga 3 - 5 minutes...
next.. e chop ang nahibilin nga sili kulikot e butang og cup butangi og gamay nga patis and add the brown sugar..e mix pag ayo.. then add add sa chicken..ukaya para mo katag iyang halang...taklubi kad****..then next puyde na nmo timplahan og balik if deli pa ka contento sa timpla you can add salt, black pepper and ginisa mix or vetsin ba... then after that taklubi napod para mo bukal then puyde na nimo butangan red wine or rhum..puyde pa nmo pa hubsan gamay if daghan2x ang sabaw..in low fire lang...
ing ano-on ra nah nako pag luto.. daghan man sad gi lami-an..
...
bitaw lami jd ni pang somsoman, labi na kong halang jd au.. pwd sad iapil ang batikon
yay ka.... lamia ani ui... labi na ilang sabaw sabaw gamay grabeh ka halang wew haskang gatulo nang lawai nako...![]()
@moonrose unsa pasabot nimo sa patis? fish sauce or kanang toyo soy sauce?
Similar Threads |
|