Results 1 to 5 of 5

Default need help...regarding my GR dog

naa q gr,amo gpa studan last november 2008,den wala man na lock ang sa laki..den karon karon 1 month na kapin sukad mi ngpa stud,.my question is possible ba ma buntis aq GR?
    den kahapon lng,(1-6-9) wla mn gana mokaon aq dog,luya kaau xa...den karon sd morning wla cya nkaon,pag hapit na noon,ako xa gtagaan food f mkaon ba xa...n eat xa gamai,den gsuka rasad nya pataod2...dis s my 1st tym naa dog na gpa stud..
    1 thing pd diay,,pila jud usually asking fee sa magpa stud??
    kato gd owner sa laki iya gpangau ky 5k...
    *wla pami n bayad,kay amo gud 1st na sabot ky puppy share dn nag change ang mind...
    f n ingon palng cya(owner)na stud fee lng,ad2 nlng tah mi pa stud sa ako frend na gr sa guadalupe bsag lau...
    asa na vet clinic pwde mgpa ultrasound ako dog?how much pd kaha?

tanx

bro sa CVD mag-xray sila sa imo dog para mahibaw-an kung pila kabouk iya puppy.. wala lang ko kabalo pila ang bayad, tawagi lang sila mao ni number 256-3056..
    yaw bayad sa stud fee uy, puppy share gud inyo sabot.. kung di pa lang na buntis karon, paabot na pud ka sa next heat para sa backjob, hinoun free na ang stud ana..

gamay ra ayo na chance na mu take bro kai wa gud nagka lock.. pero mas maayo imu ipa check up imu dog since nausab iyang eating habits.. pero mudako man ta kaon ana basta pregnant bro... check sad iyang nipples if nigawas bah, sign na cya na preggy...

pero best advice dalha jud sa vet?

nya regarding sa stud fee unsa man quality sa GR stud? naa papers pila ka redmarks? taas raman iyang pangayo... unya pwede raka mu refuse ug bayad ana since ang gsabotan kai puppy share gud.

d bya dghan redmarks bos,nice ang male na gr...kay bighead,heavy bone....wid papers jud...
    mao wala pami ni bayad bro ky puppy share jud amo sabot 1st,kay f ni ingon pa cya dat stud fee wla nlng tah mi ato na gr...naa gd 2 ni agad nako na iya lng GR ipa habal ky pra mka liwat cya,den dghan jud rms ang papers,lau lng samo tga nichols park...wla jud 2 nla g condition ang male,,ky dali kau kapoyon...
    nagtuo guro 2 cya na madala rako niya og atik sa fee...hehehe
    ipa vet nlng jud q ni cya,pra ma sure jud...

tanx s mga commentz bro

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .

6.    Advertisement