It's not really trivial,If deeply meant this is a very emotionally powerful word,and is very important to bring a family closer together.
It's not really trivial,If deeply meant this is a very emotionally powerful word,and is very important to bring a family closer together.
we're not used saying those words @ home...but nahan ko if i have my own, dapat everyday...
ako i always say 'i love you' 2 my angel nd my hubby before we sleep mg i love you jud mi dn kiss him nd our baby pud...
bt sako baby i always say 'i love you 2 her' pra ma sweet pud cya ig dako nia...ky n my case mn gud im not sweet 2 my parents
kami sa ako hubby kay permi jd mag i love u hasta sa pm mag i love u. kanang padung na work ako hubby kay mag hug mi ug 20seconds nya kung kita among baby na nag hug mi kay moapil na sya ug hug pud,kahuman mag i love mi.akong baby nga d pa kayo kabalo sulti iyang i love u kay "abu" nya pina simod sa baboy dayon, ehehehe hasta kami kay takdan sa amo bby, d na i love u among sulti,"abu" ma.
Everyday i often say I LOVE YOU to my son n to my husband

My husband is always generous to say I love u to me..And it really counts. Cos when we hear it, it reminds us that we are loved. So hearing that really matters.

If you are shy to say ' I love u ' then say it often so u will feel it's natural. To my baby I always say to her i love u often...Wouldn't it be nice to here ur baby say i love u Mama...
kanang nag patong ka or nagpatong siya...you should say "I love you" many times...ilabi na ug lami na kaayo hahahaha.
.
Were exchanging I love you sa akng hubby,and we say I love you to our bb,8 mos pman xa dli pa xa kamao mo talk,katawa xa every time we says I love you to Him