Same ta bro sa taliisay pud amoa perti man ta kusoga previous month pero karon.grabeh ka hinay gud kansi kau.

Same ta bro sa taliisay pud amoa perti man ta kusoga previous month pero karon.grabeh ka hinay gud kansi kau.
hinay najud kaayo Speedtest.net by Ookla - My Results

biha gud ani ka hinay sa LTE ron... same2x ra ta ug speedtest downtown area mambaling ug tabunok... dmd

Lagi pariha nagud ingon ani akoa ma buntag og gabii. Kaliki ani ui mahala baya palit lte gadget.

Hello and good PM!
Naa ko problem sa akong Smart Bro LTE Pocket wifi. (Model: Huawei E5372zs)
Sukad nahuman tong naay nadaot ang LTE sa first week of October, sige nako ka experience ug kanang ma throttle akong speed. Silbe, for the first few minutes, akong speed ingun ani (Speedtest taken itong last week)
Pagkahuman ug mga 10 to 20 minutes, ingun ani nalang iyang speed:
Ka-4 nako nag ilis ug sim. Same scenario, same result. Nanawag nako sa ilang hotline, wala raman daw problema ang network. Unsa-on mani nako? Ahaka dili pa baya siya ingun ani last month. Nya nipalit rajud ko ni kay nindot ang mga reviews ug mao unta ang one of the fastest dri nga wala untay CAPPING.

^^ read, search, be resourceful, smart lte PREPAID already capped @ 1.5GB / Day, sad but true..
wala ka mag dL? either imo area congested or capped gyud na. imong last speedtest (0.85mbps) shows 101% capped...
unless gamit ka ug s22 modem, nay paagi ma uncap.![]()

Lisud pud ug ma congested kay if so ang speed unta at initial would be naa ra sa 1-2 mpbs pero maka-dagan paman siya for mga 10 minutes ug 10-20mbps. Hmmmm. Ataya sad oi. But anyway, if there's a will, there's a way. Sharo. Haha.
s22... katong pang indoor nga Huawei? Kay kani ako pocket wifi raman ni boss.

Lisud pud ug ma congested kay if so ang speed unta at initial would be naa ra sa 1-2 mpbs pero maka-dagan paman siya for mga 10 minutes ug 10-20mbps. Hmmmm. Ataya sad oi. But anyway, if there's a will, there's a way. Sharo. Haha.
s22... katong pang indoor nga Huawei? Kay kani ako pocket wifi raman ni boss.