Page 5 of 9 FirstFirst ... 2345678 ... LastLast
Results 41 to 50 of 85

Default Re: About Allan Timer

^ unsa imong setup sis tolin? ang usb/ps2 na keyboard ang mo cut inig time na? or monitor lang ma off?
    kay kung keyboard/mouse lang ang ma off inig time na dugay gyud na maka resume kay agi paman relay...
    if monitor lang mo off posible naa blema sa imong keyboard or naa sya design delay protection?

Quote Originally Posted by pushbutton View Post
    ^tama... guba gyud imong relay ana... ang built-in lang nga relay diay imong gamit?
    ang daan diay na setup imong gamit noh? kay monitor raman ang mo off...
    kay ang akoa nga setup cpu gyud ang mo shutdown... so far ok man sya walay blema

Looya sa CPU ani boss dili ma proper shutdown,tabla rag cge brown out,looy kaau ang HDD..

relay problem? why not use TRIAC Switches Barato pa polido pa, Solid State pa jud...

BTW, isolated na na from main line. Dili na mo ma kuryentihan ana kung mo hikap mo sa inyong timer, it's because of optoisolator(MOC3021)
    Last edited by moklo; 08-12-2012 at 05:00 PM.

so far ang akoa aware man ang player kay sa 50sec remaining mo beep man sya 3x para mag warning sa iyang remaining time so dapat mo hulog na sya if dili pa sya maka hulog maabatan na sya ug 5sec mo continues na iyang beep beep until sa mo shutdown na sya... makita man pud nya sa iyang atubangan ang time kung pila remaining...

isa man gud sa concern nako anang keyboard or monitor lang ang mo off what if ang player naghulog lang sya tapos open sa games nya pabayaan na nya kay nagpa level up lang sa iyang character... nya ug walay ni duwa hantod hapon haskang hayahaya nya? hehehe
    Ako bro kay gi installan nako ug auto shut down if mag idle ang pc so if wala na mag duwa mo shut down siya.

Quote Originally Posted by grooxe_forever View Post
    Ako bro kay gi installan nako ug auto shut down if mag idle ang pc so if wala na mag duwa mo shut down siya.
    pde maka pangau anang auto shutdown nimo bossgrooxe_forever

Quote Originally Posted by moklo View Post
    relay problem? why not use TRIAC Switches Barato pa polido pa, Solid State pa jud...

BTW, isolated na na from main line. Dili na mo ma kuryentihan ana kung mo hikap mo sa inyong timer, it's because of optoisolator(MOC3021)
    para asa ni nga relay bro moklo?

^ instead of mechanical relay ang gamiton like anang gigamit sa mga timer nga dali maguba ilisan nalng ug ingon ani, mas durable ni gamiton kay solid state ni nga relay.

makahurot nalng ka ug 50 ka mechanical relay dili pa jud ka ka ilis kung ingon ani imong gamiton..

Ingon ani ni siya ug porma kung himuon. 4 channel lng ni.

Sa industrial ingon ani
    Last edited by moklo; 08-13-2012 at 09:59 AM.

^ unsa imong setup sis tolin? ang usb/ps2 na keyboard ang mo cut inig time na? or monitor lang ma off?
    kay kung keyboard/mouse lang ang ma off inig time na dugay gyud na maka resume kay agi paman relay...
    if monitor lang mo off posible naa blema sa imong keyboard or naa sya design delay protection?
    ang usb mouse/keyboard naka connect sa timer kay duha man an relay gi tagsa nako.. unya pag mag resume ma uwahi ang keyboard balik sa power! murag sa software ko ani padulong kay hassle kaayo delay sa keyboard makahurot ug costumer..hehehe salamat

Quote Originally Posted by reyjunz View Post
    Looya sa CPU ani boss dili ma proper shutdown,tabla rag cge brown out,looy kaau ang HDD..
    naa sa OS sis ang setting para ma shutdown nimo ug proper ang unit...built-in lang sa windows no need 3rd party software... inig ma off sya, pwede pud ka mo select naka hibernate lang sya inig ma idle ug 5mins or set nimo kung asa nga time imong gusto...

Quote Originally Posted by moklo View Post

boss moklo pilay maximum volts ani nga ma input kay usually sa timer mura ug 9v man gud. Nindot unta ni e kombinar

11.    Advertisement

Page 5 of 9 FirstFirst ... 2345678 ... LastLast