Page 34 of 47 FirstFirst ... 243132333435363744 ... LastLast
Results 331 to 340 of 468

dli mn kuyaw ang mindanao. Daghan mn ko frends na taga didto den according to them dli mn daw kuyaw^^

Quote Originally Posted by electra View Post
    dli mn kuyaw ang mindanao. Daghan mn ko frends na taga didto den according to them dli mn daw kuyaw^^
    jolo and basilan is in mindanao? murag kuyaw man siguro ne nga lugar.

basta ayaw lang sa lanao dapit ug muslim areas...

Quote Originally Posted by j.alob View Post
    basta ayaw lang sa lanao dapit ug muslim areas...
    di ba kanang mubiyahe ta from iligan to ozamis muage man jud ta ana sa lanao?

Quote Originally Posted by higanstolsdawen View Post
    di ba kanang mubiyahe ta from iligan to ozamis muage man jud ta ana sa lanao?
    Lanao province na mana ang Iligan..

Quote Originally Posted by jrvillacortz View Post
    like marawi bro ma tripan ka didto ahh..hehe mao na iyang pasabot bro..ang mga muslim kung daghan christian ok rna cla... if cla ang daghan dle na na okay..hehe
    Depende ra mana bro, parehu raman ang muslim ug christian nay buotan naa pud dautan.

Basta if naa ka sa Muslim areas and sakay ka Bus or unsa tapad jud sa Muslim pra dilika ma bombahan.

Quote Originally Posted by ondoy View Post
    Depende ra mana bro, parehu raman ang muslim ug christian nay buotan naa pud dautan.

Basta if naa ka sa Muslim areas and sakay ka Bus or unsa tapad jud sa Muslim pra dilika ma bombahan.
    mka ingon ka ana bro kay wala man ka didto gadako gud...hehe

mas delikado pa ang cebu tungod ani mga gang ma apil ta sa ilaha gubot mao nga ma among nalang ta gawas pa ana kung manuroy ta gabie ilabi na sa kangitngit nga lugar sus, daghan tulisan, holdap kafaet ani woi..... mao nga hadlok pa ang cebu ..

ako halos tanan lugara sa mindanao akoa na gi adtoan except ani davao/southern part sa region ang sa ako experience dili man tanan ang lugar sa mindanao ang gubot kahibalo kna sa media ilaha ra jud na ipadako arun mahalin ang ilaha istasyon pero sa ako experience dlil man peaceful man gani ...

dle bya gubot kau bro mga lugar didto...naa lang jud mga tawo na abusado daghan didto and kblo me kinsa pud cla..hehehe nindot bya didto...

11.    Advertisement

Page 34 of 47 FirstFirst ... 243132333435363744 ... LastLast