@Legal_CD
1. How flexible is your software when it comes to customizations, coz not all inventory system have the same requirements? (Functional side)
- kung naa ka ma refer bro ako buhaton ana mo meet ko nila unya mo investigate pamanko mag system study pamanko ana bro kay tanawon pamana nako kung fit raba sa ako system ang ilahang system flow pero kung dili thats the time i customize nako ang ako system para mo fit sa ilahang system dali rana bro basta maka sabot langko 1 week maximum ana basta dili major changes.
2. How flexible is your software when the customer requires user defined/customized reports?
- naka crystal reports mani bro so flexible gyud kaau
3. In your 40K
3.1 What is the plaform implementation?
- naka SQL Server ni bro personal lang pero pwede sad ug enteprise edition pero wala nako labot sa license ana ang customer na bahala ana.
- gi develop ni nako nga system bro using VB6 and SQL Server so tested ni for Windows XP kay almost 3 years namani nga system. planning stage pa ako .net version kay nag study pako ug .net.
3.2 Hardware requirements?
intel p4 2.8 or higher with 1Gb Memory
3.3 Support and warranty?
- 1 year warranty na bro kung naa problem or kinahanglan i customize within 1 year walay bayad.
pero after 1 year pabayad nako ana kung visit 500 kung naa ipa enhance lang nga minor changes pwede ra 1K kung major changes dili ko ka price ana kay sabotonon manjudna.
3.3.1 Means of communication
- Mobile Phone, Home Phone, YM, Skype
- Para dali ra ma fix ang problem pwede rako mo remote sa workstation nga installan or server if naa problem kana kung mo allow sila ug remote via internet.
3.3.2 Bug/Issue Monitong
- sa ako existing customers bro mo inform raman sila kung naa bug sa ako software via YM unya mo ingon raman sila nako nga i remote para ma fix nako ug ma update. kasagaran mag problema bro sa implementation ra pero after ma corrected dili naman mag problema.
3.3.3 Response time
- im always online, basta gamay ra ang problem i remote ra nako kana kung naa internet ang customer pero kung wala adtoon ra nako/mo anha ko after sa ako work/wala ragyud problema bro tested na.
3.4 Licensing?
- Actly dili ko stricto ug licensing bro kay ako supportahan kana raman ako customers basta dili lang i install sa lain nga business ok ra pero kung i install sa lain nga business dili nako mo support ana. ikaw kung naaka maayo ma suggest para sa licensing ok ra for example per workstation or unsa pa sultihi langko.

Reply With Quote