hatag sad mo chance oi....
kung kamo kuno beh...hehehhehe
unfair man sad na sa side sa girl.....
hatag sad mo chance oi....
kung kamo kuno beh...hehehhehe
unfair man sad na sa side sa girl.....
i just hope kaning mga hilas kaayo mangistorya diri mas limpyo pa's kleenex. coz if not, the girls you're condemning worth a lot more than you. you don't deserve even a slight respect from everyone else.![]()
"Is it ok na imong gf naka suway na og one night stand?"
i think it is an unfair question to the ladies.
why? Â*guys have one night stands too and correct me if i'm wrong; nobody seems to be making a big fuss about it (guys having 1 night stands) so why should if be different for ladies?
my answer to the question would be yes, it's ok. it wouldn't matter to me if i love the girl; her past does not matter to me.
peace out
Go jumps_zilla ! :mrgreen:
kining uban deri.. unfair ka ayo... gusto jud og virgin.. nya mura bag sila virgin pod.. sa on...
kong ang girl maka one night stand dako na ka ayong isyo.. nya kita mga laki kong makig one night stand..mangabang pa man gali tungod lang sa biga.. wala jud question ang girl ana kay ma o lagi nature na nato mga lalaki...
ayaw mo pag paka limpyo.. una ka manilhig sa tugkaran sa imong silingan..unaha sa og silhing ang imong ka ugalingong tugkaran...
ngano na-a man jud uban deli ka accept sa fault sa girl specially in that *** thingy..... kamo ra diay kamo-o ma lami-an.. bida saad ninyo.. oy....
if you really love her then dili na nimu e matter ang iyang past....

lyk i said, i'm not doin it again.Originally Posted by Onins
good luck, dude! hahahah![]()
correct
Bay moonrose lahi ang lalaki ug babaye. Ang lalaki bisan kapila mag *** di man na mo produce ug baby (although sa ako kaugalingon dili gyud ko mohimo aning buluhatona).
The prohibition is that the girl is supposed to be the more morally inclined gender. Imbes nga mosundog sa lalaki ila unta ipakita sa mga lalaki nga dili maayo ang manghilabot ug babaye.
Dili kay makig compete sa lalaki anang butanga.
Originally Posted by pawikan
hhhmmm kinsa kaha ka 2 posts paman hehehe. ur not doing it again?kidding.