Page 12 of 37 FirstFirst ... 2910111213141522 ... LastLast
Results 111 to 120 of 365

lingaw kau akong opening sa intrams....

first kay nice kau ang cheerdance sa commerce......

boring lang ang opening...hehe...

pero akong choice jd unta sa cheerdance sa kay frst ang commerce , second ang eng'g, 3rd ang cafa....

niya pag duwa sa gamma ug commerce b..lingaw sad kau kay naay upat ka eng'g ni lingkod sa amu atubangan...mao toh amu pud gi kanchawan niya knchaw pud sila balik..pero frndly ra to na kanchaw...lingawa jd oi.......mga comp eng'g toh sila...niya nakit an pa jd namu sila pag gadja..mao to na amigo nuon namu.......

tanaw napud ko ani ugma...murag whole day rami ako mga miga na hilig basket didto sa gym...haha...

@skadi:
    asa man ka ato dapit?...katong sa atbang...naa mi sa atbang ato.....kaw toh ga puti sige shagit?>..

Quote Originally Posted by dark_phoenix View Post

tanaw napud ko ani ugma...murag whole day rami ako mga miga na hilig basket didto sa gym...haha...

@skadi:
    asa man ka ato dapit?...katong sa atbang...naa mi sa atbang ato.....kaw toh ga puti sige shagit?>..
    tan aw pod me ugma ^^

sa atbang? naa me sa babaw kad2ng nag banner banner ug gamma player ^^ mag puti man ko permi... daghan man nag puti pud did2 nyaheheheh g kapoi ko shagit g pagaw noon ^^

nag unsa man ang nakaputi imo nakit an? unsay gsul ot lain?

sa gadja maau ra sad wala ko mead2 kay uwan hapoi duty eheeh lingaw pa among jogging ^^
    Last edited by skadiboy; 08-26-2008 at 09:52 PM.

^nag cgeg shagit...hehhe....paila pud mu oi.......naa pud si rigor ganiha?....ugma shgit lang mu sa inyo username...para kail ami ninyo.......

ang gamma kay ece diay ug compe sah....hehe....

Quote Originally Posted by dark_phoenix View Post
    ^nag cgeg shagit...hehhe....paila pud mu oi.......naa pud si rigor ganiha?....ugma shgit lang mu sa inyo username...para kail ami ninyo.......

ang gamma kay ece diay ug compe sah....hehe....

si rigormortis naa sa loyo sa gamma bench..

mauwaw me kong moshagit kay wala pod me kaila ninyo ^^ nyahahahha
    makaila ra ka namo kay ako uban mga long hair nya mag shorts rame ana kay jogging me human ^^

GAMMA = ECE, COME AND EE
    ALPHA = ME, IE, CHE AND CE

^shagit lang gud.....wa mu nauwaw mu shagit ug commerce pis*t ganiha...inyo username mauwaw nuon mu......himo lang mu banner...mu tanaw jd lage mi ani ugma...eng'g mi laban........mag shorts ko nga blue.......

pra kaila pud mininyo.......

ayaw ko ninyo awaya ha.......commerce biya ko...hihihii....

@ aw hahahhaha.. mao pisot ^^ naa pa lain ois... commerce pa choi choi.. horsy horsy... d me magdala ois,.. kita naman ka nako dba? ehehehe pag paila lang gud nyahehehe..... ang sge og shagit si goryo 2.. ^^ mga marshall 2 nag tapok ganiha.

^ma shy ko oi.......
    light man mu ugma sah....adto mi tig lingkuran man gihapon didto sa west side ugma.........

unsay light? naks..... 1pm ra me moad2 sa akong mga migo d me tibouk naa did2..^^ aw dako man kaayu nang west.... pagbutang og signs sad aron mailhan ka

^ahahaaah....cge tanawon sa nko ang imo fez sa multiply.......mutanaw lang ko nimo ugma...nyahah......ECE man ka sah?...

atots kauwaw ana.. ayaw saba ois kita ka... saonz.... nyahahhahah mas labaw name shy au ^^

ECE y man diay?

11.    Advertisement

Page 12 of 37 FirstFirst ... 2910111213141522 ... LastLast