depends rana TS if imu skull sa hs naa nay colj dala nya dra ka mu skul syempre d ka mabag.ohan pero if mu move ka sa colej grabe nasad nag d ma bag.ohan
depends rana TS if imu skull sa hs naa nay colj dala nya dra ka mu skul syempre d ka mabag.ohan pero if mu move ka sa colej grabe nasad nag d ma bag.ohan
dpende ra jud na sa tawo bai..murag muagi mn jud tnan nga musud ug college sa adjustment..
It really does happen. Like how I first started out in College it was sort of hard to adjust at first
huhu...mag huna'2 pa lng ko mo-college bah, mura na jud ko makoyapan ai...hehe
bitaw, kinahanglan jud ko makabaw. musuloday pa baya ko'g college next sem. bag-ong HS grad pako.![]()
ana gyud na... 1st day good boy2x basta kahibaw nas pasikot2x dha na mag sugod haha
yeah before pag 1st year college... ryt after sa akong 1st sem naka ingon ko nga mao ni ang college?! whaa... hehehe...
sa ako pud.. probinsyana kaau ko.. though mag cge mi bakasyon dire cebu, lahi ghapon pag first day naku sa college.. hilomon raman pd ko.. i dont mind if i dont belong to a group, di pd ko ganahn mingle2 aftr class.. but wen they notice that i did good with our test/exams nagkadaghan jud ako frends.. hehehe
ang ako lang na observe sa ako classm8s na taga city kay liberatd jud kau sila, super daghan stories bout their personal lyf w dr bf's/gf's.. they askd me gani ug V paku hahaha... may gani naa pud uban na taga province, mao ako kuyog2 during lunch or snacks..