ghatag ni as a gift 2x rani nagamit kay nabuslot ang ligid sa loyo for trade ni cya post offer lng
txt me 09329384313
This discussion is about "for trade to any phone" in the "Cellphones & Accessories" forums.
ghatag ni as a gift 2x rani nagamit kay nabuslot ang ligid sa loyo for trade ni cya post offer lng
txt me 09329384313...
txt me 09329384313
haisk.... pila diay trade value ani kay ibog man ko.... any idea pila paayo sa ligid?
mura 200-300 ra cguro palitan rana ligid wako kbalo pila value hinatag ra wa nko paliti kay wanay time sakay ani hehehe
Sir unsay prefer nimo nga trade?pila trade value?interested here..
Post LNG offer or txt me LNG
cute-a ani oie! pm'ed you boss![]()
Up bago pa kauu 2x ra nagamit
ibog kaayo ko ani. kung mahimo unta sir hangyo lang, maka set ka ug trade value ani para dali ra amo pag offer kay naa na mi value nga basehanan... ug dili jud sir, mag research na lang ko sa current value ani sa 2nd hand.
kung kinsa sad naa idea kung pila value ani, please pud share mo, salamat daan. kita ko ing-ani hitsura sa sm toy kingdom adtong december. tag 3.5k tapos gi sale nahimo na lang 2.5k pero kani mura mahalon man ni ug hitsura gud...
Good as brndnew new ni bro 'wa ko idea pila Kay hinatag ra
mura naa jod ni sa 4-5k trade in value ani nga bike.. hmmm