![]() |
|
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mark Forums Read |
| Computer Hardware :: computer hardware / accessories :: |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|
|
|
well they are surplus store so expect naa juy problem... sa ako experience sa pamalit ug surplus (fastwin) dili jud malikayan nga naa jud problem mo gawas kay surplus baya... better if you get one bring somebody who know very well on PC...
|
|||||
|
|
|
actually, wa pa ko kakita sa ilang mga units, murag dili man pod tingali gipahigda nga system unit ilang baligya bro kay ang naa sa ADS nga akong nabasahan kay p4 2.8 ghz man, tan-awon unya nako didto |
||||||
|
|
|
CIT mn ka nag kita naman ta..hehe |
||||||
|
|
|
suki naman mi diha sa pc republic, ang tinoud maayo man ilang mga pc diha dili gani chop chop nya kung maguba na aw ilisan na nila dayon kanang adlawa jd nya pareho ra ug unit ra pud. nakapalit mi diha naay uban mejo guba pero madala ra man ug ayo.usa pa sad naa mi amigo diha mao ng gaan pud mi nila uga tarong tarong.
|
|||||
|
|
|
|
||||||
|
|
|
(better imo i test ug maau bro like pila ka hours bago nimo paliton ) you mean kung mu palit imo sa e pa burn-in maau ang PC ug taas na oras i think no PC Store gv at least the PC is running u hv only one choice buy or not that y the company gv you a warranty.. Pls clear your advice (mas maau if dako ilang warranty ug replacement sa imo item and you need patience) Sorry but ill only correcting you... |
||||||
|
|
|
Ayaw anang Pinahigda bro lisud kaayo na e baligya dire. Mas ma ayo pa if tower case na. Ang pinahigda diha nila kay mga Branded mana, some walay AGP slot. |
|||||||
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
|
|