![]() |
|
|
|
|
|
|
aw... barato ra d i. apil na ang yama lube sa php200 nga gasto bro? and by the way is it normal nga mo hardstarting xa every morning specially if dili nako xa mapadagan on the day b4. sa ako man gud nabantayan nga if dili nako xa magamit for example gahapon on the next day kay magchoke nako if ako xa e start. mag backfire xa then mura walay pwersa mag wait pako nga muinit pa jud pag-ayo ang makina b4 xa ma ok ang performance.
|
|||||
|
|
|
ana gyd na bro ky ang mixing sa oxygen ug sa gas dli mabalance, ma-ulian ra na kung mo-init.
ako naa sd ko question, ako ky kusog na akong dagan bah mga 90-100 then kalit ko ug minor mo-back fire mn, usahay gyd makuyawan ko ug apil
|
|||||
|
|
|
para nako mga bro kontento ra ko sa stock, kay tinuod gyud ng addicting kaau ang mag upgrade sa engine....pero kon hilig gyud nimu ang kadlit2x then go for it....
@rcm mao pud na ako mio bro kanang gkan ug speed nga 90+ then mu menor kag kalit kay mo backfire usahay, ma igking gud ko, normal ra ba kaha ni? bcin kulang ug tune-up ra ni, noh? |
|||||
|
|
|
maayong buntag ninyo mga bords, newbie pako and mio pod ako motot...kanus-a man advisable magpa change oil? same raba na sa tune up? 900+ na ang odo reading sako mio..salamat in advance mga bords..novice pajud ko bahin sa motot
|
|||||
|
|
|
price will vary from parts to parts...let say, centerstand cost around php200-250, sidestand around php100-150.... |
||||||
|
|
|
|
|||||
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
|
|